יש לכם כישרון מיוחד להכנת עוגות ומאפים? רוצים להגשים את התשוקה שלכם לאפייה על ידי פתיחת קונדטוריה? בחברת י. פפר בע"מ תמצאו ציוד איכותי וחיוני לעבודה שוטפת של קונדיטוריות.
למי שרוצה להבין איך לפתוח קונדיטוריה או כמה עולה לפתוח קונדיטוריה כדאי ליצור קשר עם חברתנו לקבלת ייעוץ מקצועי בנושא. כמו כן, לפניכם כמה דגשים בסיסיים לגבי הקמת קונדיטוריה.
כמה עולה לפתוח קונדיטוריה?
התשובה לשאלה כמה עולה לפתוח קונדיטוריה מורכבת בעיקר מהכנת המקום ומרכישת ציוד. עבור הקונדיטוריה יש צורך בהשכרת מקום בשטח של כמאתיים מטר רבוע, לצד שיפוץ והכנת המקום לעבודה. ההוצאה העיקרית הנוספת הינה רכישת ציוד אפייה על מרכיביו השונים. כמו כן, יש לקחת בחשבון עלויות של כוח אדם, ולהוסיף לעלויות פתיחת העסק את המחיר חומרי הגלם, עלויות שוטפות של החזקת המקום וכן עלויות הנדרשות עבור פרסום ושיווק.
כל זאת יכול במקרה הטוב להסתכם במאות אלפי שקלים בודדות, ולעלות לחצי מיליון שקל ואף יותר, בהתאם לגדול המקום, סוג המוצרים שהוא מספק, השקעה בעיצוב של המבנה וכדומה.
הציוד הנדרש לפתיחת קונדיטוריה
יש רשימה לא קטנה של ציוד שאתם חייבים לרכוש, וכדאי כמובן שיהיה איכותי ומתקדם כפי שאנו מספקים. הציוד כולל בין היתר:
- תנור אפייה- הציוד הראשון שצריך בקונדיטוריה הוא כמובן תנור אפייה. אצלנו תמצאו תנורי אפיה מקצועיים, חדשניים ואיכותיים מסדרת BAKER.Top. הסדרה כוללת תנורי קונווקטומט תעשייתיים מתקדמים, אמינים ועקביים, מאוד נוחים ופשוטים לשימוש, וכן תנורי קונבקציה המשלבים הפעלה ידנית לצד קדמה טכנולוגית. כל זאת לצד אבזרים נלווים לשלל צורכי אפייה, הכוללים בין היתר תאי התפחה ותנורי הסק סטטי.
- מלוש ספירלי- עם מלוש ספירלי תוכלו להכין סוגים שונים של בצקים, לרבות בצק שמרים, עלים, בצק פריך, בצק לעוגיות ועוד. לשם כך תוכלו להזמין מאתנו מלוש ספירלי מתקדם של המותג האיטלקי PIETROBERTO מדגם FAST שנחשב לאחד המלושים הכי טובים, בטוחים ומתקדמים בעולם. זהו מלוש שיש לו שני מנועים, שתי מהירויות, שני טיימרים ויכולת היפוך את כיוון הסיבוב של הקערה. כמו כן, מדובר במלוש מתאים לכל סוגי הבצק הרכים והקשים הנדרשים בלישה עכשווית או מסורתית. בנוסף לכך, בזכות צורת הספירלה הייחודית של זרוע המלוש ניתן ללוש בתוך קערה גדולה גם כמויות בצק קטנות
- מלוש זרועות- עוד סוג של מלוש נדרש ושכיח בקונדיטוריות. בקטגוריה זו תוכלו להזמין מאתנו מלוש זרועות כפול Twintech של המותג האיטלקי דומינו. מדובר במלוש מתקדם, שקט ויעיל במיוחד שמעוגן בפטנט, בעל שתי מהירויות וזרועות איכותיות מנירוסטה. בנוסף, לחלק מהדגמים יש יכולת להתכוונן לגובה ובכך להקל על הסרה של הבצק מהקערה. המלוש הזה מספק לישה ממושכת של כל סוג של בצק באופן המדמה לישה בידיים, שאינו גורם לבצק להתחמם.
- מיקסר- מיקסרים משמשים לפונקציות מגוונות בקונדיטוריה עבור הכנת עוגות, עוגיות, מאפים, הקצפת מוסים, קצפות, הכנת מילויים ועוד. לשם כך תמצאו אצלנו מיקסר מקצועי מדגם סמארט של המותג האיטלקי דומינו. מדובר במיקסר מקצועי שקט במיוחד וקל לניקוי, שמגיע בנפחים שונים של קערות נירוסטה, עם מנוף בדגמים היותר גדולים.
- מרדדת- מרדדות משמשות לצרכי אפייה עבור כל סוג של בצק, לרבות הכנה של עוגיות ובצדק עלים. תוכלו להזמין מאתנו מרדדת שולחנית קומפקטית וידנית של המותג האיטלקי ROLLMATIC, שהופכת לעוד יותר קטנה לאחר קיפול של המגשים, ומציגה רמת ביצוע כמו מרדדות גדולות. כמו כן, למרדדת יש מסוע בעל מהירות משתנה, ידיות לשינוי גובה הגלילים באופן מדויק ביותר, ידית וג'ויסטיק עבור היפוכי כיוון, ועוד.
- חיתוך עוגות- בכדי לחתוך עוגות קפואות ועוגות בעלות מרקם רך, אנו מציעים מכונה לחיתוך עוגות של המותג האמריקאי FOODTOOLS. מדובר במכונה נוחה לשימוש, המספקת במהירות ובדיוק מרבי פרוסות בגדול ומשקל אחיד ועקבי. כמו כן, המכונה כוללת מגוון גדול ואיכותי של סכינים וחותכות, ציוד המתאים לחיתוך אופקי מרובע ועגול, הפרדה של פרוסות עם דפי הפרדה, ועוד.
- ציוד נוסף- מלבד האמור לעיל יש ציוד נוסף הנדרש לקונדיטוריות, הכולל בין היתר ארונות קירור, מקפיאים, ציוד להתפחה, מכדררות ועוד.
להזמנת ציוד איכותי ומתקדם לקונדיטוריות ולקבלת עוד מידע וייעוץ מקצועי בנושא, צרו קשר עם חברת י. פפר בע"מ בטלפון 03-5335038.